Rabu, 04 April 2018

SKYLLZ- Kan ecosystemen maken op het kruisplatform

SKYLLZ- Kan ecosystemen maken op het kruisplatform

Hasil gambar untuk bounty skyllz

De wereld verandert ongelooflijk snel. De vraag naar nieuwe en specifieke vaardigheden van de arbeidsmarkt maakt het moeilijker dan ooit om professionele EN persoonlijke profielen aan te passen aan de eisen van de markt.

Bovendien, scouten en recruteren van nieuwe talenten is meer en meer gericht op empirische bewijzen van je vaardigheden (het "wat"), de manier waarop je ze toepast (het "hoe"), en wat je echt drijft (het "waarom") . Tangibilisering van menselijke vaardigheden die de basis vormen voor werkgedrag, zoals probleemgeoriënteerdheid, oplossingenanalyse en teamrollen, is een sleutelfactor om aan de behoeften in deze snel veranderende omgeving te voldoen.

Er zijn geen grenzen aan de vaardigheden die je in elk aspect van je leven kunt demonstreren en in praktijk kunt brengen.

Skyllz van Workkola voldoet aan dit nieuwe idee van geen beperking van mogelijke vaardigheden die je kunt ontwikkelen, bewijs,
delen en gebruiken.

Het Skyllz Distributed Platform (SDP)

Het Skyllz Distributed Platform (SDP) is een gedistribueerd en open-source vaardigheidsvalidatieprotocol waarmee gebruikers de acquisitie, toewijzing, contextualisatie en vaardigheidsverbetering snel kunnen valideren en bekrachtigen binnen en tussen de Touchpoints Application Skills (STAP's), zoals de e- leerplatform, netwerkplatforms, portfolio-platforms, offline educatieve platforms of andere platforms die willen profiteren van en waarde toevoegen aan het Skyllz-ecosysteem.

Het protocol bepaalt de norm voor het creëren van een platformoverschrijdend ecosysteem waarin gebruikers de vaardigheden verwerven, toepassen of verbeteren in de applicatie Touchpoint Skill (STAPP) die erboven staat.

Gebruikers kunnen hun expertise in STapps valideren met Evidence-of-Skill (reputatie Skyllz) en hun zelfontplooiing financieren met Skyllz Tokens.

DISTRIBUTIE

De status-quo verstoren en vooringenomenheid vermijden met een gedecentraliseerd en geanonimiseerd P2P-validatiesysteem dankzij de Raters-zegen (die fungeert als een voorspelling tussen andere gebruikers en Smart Contracts)

TRANSPAREN & EERLIJK

Bewijzen-van-vaardigheid en Skyllz-tokens worden allebei weerspiegeld in de Ethereal Blockchain en zijn publiekelijk toegankelijk en zichtbaar. Geen enkel bedrijf bezit of gebruikt deze gegevensopslag meer. Waarden worden door middel van meritocratie gedeeld in de samenleving

OPEN BRONNEN

Speciaal ontworpen voor ontwikkelaars en game-changers die waarde willen halen uit SDP. Skyllz API (skyllz.io) vereenvoudigt integratie met SDP om gemeenschappen te helpen krachtige en impactvolle oplossingen te bouwen of te verbeteren die de wereld zullen veranderen.

Skyllz-token (SKT)

De Skyllz-token (SKT), een utility-token dat overeenkomt met de ERC-20 (check Mougayar-analyses, doelen en functies), stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot en transacties uit te voeren op de SDP. Ze fungeren als accounteenheden die gebruikers in staat stellen deel te nemen en validatie van hun vaardigheden in of over ecosysteemtoepassingen te verkrijgen.


je moet jezelf vertrouwd maken met deze video, waar je meer over dit project kunt leren in meer detail:



Voor meer informatie, bezoek de onderstaande link:

WEBSITE: https://skyllz.org/
ANN THREAD: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2966145.0
WHITEPAPER: https://skyllz.org/wp-content/uploads/2018/02/Skyllz_whitepaper_v1.4.pdf
TWITTER: https://twitter.com/Skyllz_platform
FACEBOOK: https://www.facebook.com/skyllzplatform/
TELEGRAM: https://t.me/skyllz
REDDIT: https://www.reddit.com/r/icocrypto/duplicates/7tcfa9/skyllz_unified_and_open_source_skillvalidation/
BLOG: https://medium.com/@Skyllz_platform

Auteur: yantiaryan

Mijn profiel Btt: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1445306

Tidak ada komentar: