Senin, 26 Maret 2018

EVAREIUM



Wat is Evareium?

Evareium zal interfereren
Real Estate Equity Real Estate Fund markt van $ 700 + miljard op grote schaal
Onder leiding van vooraanstaande professionals uit Dubai en wereldwijd onroerend goed, hospitality, private equity, fintech en het bankwezen met uitgebreide professionele expertise samengesteld uit onze meer dan 50-jarige mix voor topinstellingen (waaronder Abraaj Group, HSBC Bank, in Dubai gevestigde bank) Family Office en Tishman Speyer) in de MENA-regio en elders in de wereld. Onze expertise in het beheren van vastgoedfondsen en waardegerichte beleggingen stelt ons in staat om slimme kansen en kansen in investeringsbeheerruimte te ontdekken. Onze track records omvatten de oprichting en het beheer van private equity-fondsen, vastgoed beleggingsfondsen (REIT's) en directe investeringen in vitale projecten ter waarde van meer dan US $ 700 miljoen.
Evareium Blockchain Investment Tokens ("EVM") zullen worden aangeboden op het Ethereum-platform en worden opgezet in samenwerking met toonaangevende blockchain en adviseurs. EVM-beleggers zullen directe begunstigden zijn van cashflow- en beleggingsrendementen gegenereerd uit portefeuilles die zijn gericht op de verwerving van vastgoedactiva die contanten hebben gegenereerd. Oorspronkelijk was EVM de token die rechtstreeks wordt ondersteund door materiële activa en genereert het rendement voor beleggers na het verwerven van onroerend goed in portefeuille.


Waarom investeren in Evareium?


STRATEGIE:

De onroerendgoedsector in de Samenwerkingsraad van de Golf biedt een geweldige kans voor institutionele kapitaalinvesteringen, die doorgaans slechts 20% van het vastgoed vasthouden dat institutioneel wordt gehouden, vergeleken met 70% in ontwikkelde markten. Daarnaast kiezen we voor mogelijkheden om te voldoen aan de wereldwijde risico / rendementscriteria.

SIGHT:

Nadat we ons hebben aangesloten bij toonaangevende blockchain-experts, hebben we 150.000.000 EVM-tokens gemaakt met het doel om ten minste US $ 90 miljoen aan aandelen te beleggen die moeten worden geïnvesteerd in geselecteerde vastgoed- en projectactiva in Dubai / Verenigde Arabische Emiraten en elders, met sterke doelen, jaarlijkse beleggingsrendementen.

VASTGESTELD:

We hebben een uitvoerend team en een adviesraad (inclusief de officiële regelgevende instantie van Dubai Financial Services) van meer dan 10 professionals met onwaarschijnlijke track records op het gebied van beleggen in onroerend goed, persoonlijke equity, fondsbeheer, vermogensverbetering en management.

Expertise:

Onder leiding van vooraanstaande professionals uit Dubai's vastgoed-, hotel-, advies-, aandelen-, aandelen-, investerings-, private equity-, fintech- en investeringssectoren met uitgebreide professionele expertise verzameld vanaf 50+ jaar gecombineerd in het Midden-Oosten, Europa en Noord-Amerika.

Evereium vooruitgang

Evareium werd gesteund door vele particuliere investeerders op basis van eerdere financieringsrondes. Het project heeft een kritieke vroege fase bereikt die gereed is voor een volledige publieke lancering en vooruitgang om fondsen te werven voor het verwerven van activa.

Wanneer is ITO?

De eerste officiële lancering van Evareium-tokenverkoop via ons online dashboard voor het abonnement begon op 1 februari 2018. ITO is in 3 fasen tot eind april 2018, maar kan worden verlengd. Welke EVM die we niet verkopen, zal uiteindelijk worden verbrand.

Marktkansen

Dit resulteert in een gefragmenteerde en zwakke kapitaalstructuur, onsamenhangende eigendom met grote verschillen in de kwaliteit van het product- en dienstenaanbod, en een gebrek aan gedisciplineerd management en hoogwaardige product- en veiligheidsnormen.
Aangezien de GCC wordt zoals elk ander ontwikkeld land en de vastgoedsector instelt, die de komende decennia 2 biljoen US-dollar waard is in institutioneel kapitaal, biedt dit veel kansen voor M & A. Daarnaast maakt een deel van de sterke stijging of daling van de vastgoedsector deel uit GCC is gerijpt tot een belangrijk Tot dusverre is het gewicht van toepassing op de voorverkoop van onroerend goed en kleinhandelsbezitters, die meestal niet meer institutionele en institutionele instellingen hebben.Het spel helpt onmiddellijk om de markt te versterken en de markt exponentieel uit te breiden.

Door een combinatie van sterk management, de fundamenten van bewezen financieringsfondsen en de inherente contractuele beveiliging van Blockchain leveren tokens, kunnen we juridisch de waarde minimaliseren en waarde toevoegen aan EVM-eigenaren, terwijl niet-traditionele beleggers deelnemen aan private equity en het Model ons de REIT laat verzamelen uniek

EVAREIUM EXPERTISE

Geleid door vooraanstaande professionals uit vastgoed, hotels, advies, aandelen, aandelen, investeringen, private equity, aandelen, aandelen, investeringen, private equity, fintech en investeringen in de hele wereld gedurende meer dan 50 jaar in het Midden-Oosten, Europa en Noord-Amerika.


Met behulp van Blockchain-gebaseerde fondsen, bieden we toegang token-houders
Voordelen in bepaalde segmenten van de vastgoedsector in de dynamische groeimarkt Beleggers beleggen hun kapitaal rechtstreeks op één enkele eigenschap, beleggers kunnen de diversiteit van het beheer optimaal benutten via EVM-aanbiedingen - en
Toegang tot onbereikte activa en potentiële waardecreatie.

Dit is de bedoeling om een ​​onafhankelijke tokenuitwisseling toe te passen die plaatsvindt wanneer en wanneer © Evarieium 2017-2018 | Witboek: First Sign Token Token 7N Implementatie zal een lager ingangspunt creëren voor het bezit van aandelen in onroerend goed en potentiële liquiditeiten die veel groter zijn dan traditionele benaderingen.
Private equity-model Hoewel winstgevend, hebben beleggers meestal niet de mogelijkheid om hun intrest elke dag te ruilen voor de reële waarde van de nettoactiva. Het is echt opgelost door trading vaardigheden EVM Token en wanneer uitgevoerd, zal de deur openen naar miljarden Rupiah van de hoofdstad vandaag de dag is in principe de keuze van de soort dingen in illiquide private equity strategie
en beleggingsdiscipline ten opzichte van traditionele fondsen.

De voorgestelde maatregelen zullen de essentie van het model Investment Management equity weerspiegelen business model klassiek (vergelijkbaar met de Blackstone Group, de Groep Abraaj, Oaktree, TPG Capital) - met het aanbod van een token die u wilt (via ITO elkaar) - een houder EVT voordeel van het gebruik van aspecten van het token voor het creëren van een continue actieve vraag Basic EVT - mogelijk een lucratief bedrijfsmodel voor EVM- en EVT-investeerders.
Fondsen zullen veilig zijn en geld te genereren door middel van een special purpose vehicle (SPV) dat ze wijzen te sluiten om geld) onroerende goederen te maken voor het beheer van een portefeuille van hoge kwaliteit. Evair Investment Management Ltd ("Manager") is een nieuw opgericht post-token bedrijf. Problemen oplossen, waarmee uitsluitend fondsen worden beheerd.
Managers zal tevreden zijn met onroerend goed te investeren met betaalde verdienmodel opgelegd aan de zwaar gewogen manager voor prestatieprikkels (op basis van rente, berekend op basis van de individuele investeringen).
Tot $ 90 miljoen aan activa onder beheer gepland door de managers eerste operationele jaar - verhoogd door het aanbieden van EVM en mogelijk extra ITO ITO (EVT) en een bron van traditionele beleggers. Van managers wordt verwacht dat ze op de Kaaimaneilanden worden gevormd als de enige manager en bewaker van alle IMF-operaties.

Fondsen zullen een sterke stroom van transacties gebruiken omdat:
  • Een unieke beleggingsbenadering door zich te richten op bestaande en in de buurt gebouwde aandelen en activa en private leverage
  • Verspreiden van management van wereldklasse om positieve mogelijkheden voor kapitaalgroei te bevorderen; Kosten verlagen door energie te renoveren en te besparen, en
  • Beschikbaar van 200 tot 400 basispunten van positieve compressie via REIT Investment Grade-transmissie, volwassen vastgoedactiva om te investeren in EVR-token in de toekomst Voertuigen - bieden aantrekkelijke en waardevolle oplossingen voor EVM-investeerders.
  • De exclusieve exitroute voor alle fondsbeleggingen zal een vergelijkbare EVR of REIT zijn. Er zijn ook manieren om individuele activa of collecties te verkopen. Als alternatief kunnen managers adequaat handelen door te verkopen of anderszins.

EVT TOKEN EVAREIUM

Naast de uitgifte van EVM aan beleggers, zullen we de consument een EVA-utility-token, EVT, verstrekken als bonuskrediet, die zal worden uitbetaald aan EVM ITO. Deze voordelen worden gegenereerd op basis van hun intrinsieke waarde en geïmplementeerd als EVT- en Blockchain-technologieën op vastgoedactiva die voornamelijk bestaan ​​uit activa die gebruikmaken van de waarde van huurprijzen en aanvullende activatransacties. De cumulatieve waarde van EVT is het gebruik ervan en is geïntegreerd in echte fabrieksoperaties.
Evair Investment Management Ltd (EIM) wil een leidende rol spelen in de ontwikkeling van instellingen voor GCC-vastgoedsector door private equity te beleggen in risicogerichte vastgoedbeleggingen en te beleggen in REIT-instellingen die symbolische structuren integreren, managementinstellingen om waardeobjecten toe te voegen en liquide beleggingen die niet liquide en zeer liquide zijn, resulteren in aanzienlijk rendement (dwz private equity tokens worden opgedeeld in zeer meetbare effectenmodellen die worden verhandeld).
Door EVM-tokens te kopen en verkopen, beleggen beleggers trouwens - door de verkoop van onderliggende vastgoedbeleggingen, die een snelle, kosteneffectieve, persoonlijke, betrouwbare en uitwisselbare transactie kunnen zijn, gratis te kopen en te voorzien voor hun beleggers via Ethereal ERC20. Slimme contracten worden gemaakt en afgestemd op de toegewezen EVM.

TOKEN VERKOOP

Eerste ICO-lancering
Tokens verkocht: 30.000.000, alleen in deze release
Startdatum: 1 maart 2018
Einddatum: 5 april 2018
Aanbodprijs: aanvankelijk US $ 0,85 per 1 EVM-tokens (weerspiegeling van 15% korting voor nominale waarde van US $ 1) gewijzigd met 1,25 procentpunten respectievelijk 7 dagen tot 10% in week 5 tot het einde van deze tranchevrijgave.

BONUS-tegoed voor EVT: 50% van 1 tot 7 maart
  • 45% van 8 tot 14 maart
  • 40% van 15 tot 22 maart
  • 35% van 23 tot 29 maart
  • 30% van 30 maart tot 5 april

Token uitgegeven: enkele dagen na een standaard KYC / AML-controle (in de portemonnee van het platform)

Tweede ICO-release

Token verkocht: ONBEPERKT
Startdatum: 6 april 2018
Voltooiingsdatum: 30 april en wordt voortgezet naar goeddunken van de uitgever
Aanbiedingsprijs: US $ 1 per EVM-token wordt een nominale waarde van US $ 1

BONUS-tegoed voor EVT: 30% van 6 tot 12 april
  • 25% van 13 tot 19 april
  • 15% vanaf 19 april tot einde ITO (verlengd indien nodig)

Token uitgegeven: een paar dagen na de standaard KYC / AML-controle

Ontvangen valuta: BTC, ETH
Standaard token: Ethereum ERC 20 via smart contract

ROAD MAP


MEER INFORMATIE DETAILS:


Autor: yantiaryan
my ETH address wallet:  0x2A50375573A1B9A65De13dC27c6A25FC778d5512

Tidak ada komentar: