Jumat, 04 Mei 2018

HADA DBANK



Hada DBank este prima bancă digitală care leagă sectorul bancar islamic cu tehnologia BlockChain, pentru a face banca etică un ecosistem și o responsabilitate. În prezent, suferim de hărțuirea băncilor și instituțiilor noastre financiare împotriva clienților noștri. Există jucători care câștigă bani din subțire cu datorii și dobânzi. Acesta este motivul pentru care economia globală sa prăbușit din când în când, pentru că a apărut încă din secolul I. Lipsa responsabilității pe care banca a fost acuzată este destul de îndrăzneață. De aceea am ales să devenim o parte a înființării băncii, băncii interesate și prezentă personal în actuala revoluție financiară.

Îngrijire și personal: afectează valoarea, dimensiunea și serviciile noastre, tranzacțiile, interacțiunile și conduce afacerea noastră. Aceste cuvinte vă vor ghida intern în organizația noastră și în exterior cu clienții și comunitatea noastră. Vrem să fim o bancă care chiar îți pasă de îmbunătățirea vieții oamenilor și nu de beneficiile sale. Privatizarea va fi, de asemenea, un centru major al serviciilor noastre. Clienții diferiți au nevoi diferite și necesită o atenție și un serviciu diferit. Clienții pot ajusta HADA pentru DBA deoarece cred că toată lumea poate purta aceleași pantaloni.
Vrem să fim o organizație "echitabilă" în industria financiară. Criza financiară din 2007-2008 servește ca o reamintire serioasă a faptului că unii jucători nu au răspunsul care poate schimba o întreagă industrie, cauzând milioane de oameni să experimenteze ruina financiară. Islamic banking, deoarece conceptul de transparență, profit și pierdere, reduce manipularea pe piață și distruge alte domino.

Echipa Huda va dezvolta DBNK, un canal digital complet de blocuri bancare, care va face viața mai ușoară pentru toată lumea, indiferent de situația lor. Ei vor putea lucra la activități de 0% și ne vom bucura, de asemenea, de un serviciu de calitate. Suntem nu numai pentru a beneficia, ci pentru a face profiturile justificate, asigurând o experiență bancară mai bună.
Hada DBNK Digital Bank va deveni primul canal bloc din lume pentru a integra modulele bancare islamice cu o tehnologie BlackChan, pentru a face banca etică un ecosistem și responsabil. Din moment ce banca actuală a canalului digital și bloc, banca nou formată sa concentrat asupra serviciilor bancare tradiționale, am decis să câștigăm serviciile bancare islamice din cauza lipsei unor astfel de facilități. În anul 2016, sectorul bancar islamic este în jur de 1,5 trilioane de dolari în întreaga lume.

Băncile islamice sunt mai puțin riscante și mai flexibile decât omologii lor, deoarece nevoile lor de așteptări de capital și mobilitate Depozitele bancare În contrast cu bancile tradiționale, deponenții băncii islamice au dreptul să spună ce fac băncile cu banii lor. Ei au, de asemenea, o voce în care banii lor ar trebui investiți. Băncile islamice încearcă să evite interesul la toate nivelurile tranzacțiilor financiare și să încurajeze partajarea riscurilor între creditori și împrumutat.
Există două principii fundamentale în sectorul bancar islamic; una dintre acestea este categoria de profit și pierdere; Și două, mai important, restricționarea colectării și plății dobânzilor de către creditori și investitori. Interesul colectiv sau "Yusuri" nu este permis conform legii islamice. În cazul profiturilor, în cazul tuturor pierderilor, se va genera o pierdere financiară așa cum a fost deja convenită sub forma unei bănci bune și a clienților săi, este suportată de creditor. În plus, băncile islamice nu pot acorda împrumuturi fără bunurile și serviciile (adică activele materiale, inclusiv mașinile, echipamentele și inventarul) pentru ao susține. Prin urmare, vom susține proprietățile fizice precum metalele fundamentale și pietrele prețioase pentru depozite, economii și investiții de către Dabank.

Piață secundară

În afară de 7 miliarde de populații musulmane și alți arabi care preferă să se aboneze la serviciile bancare islamice, Hada DBAK se va concentra, de asemenea, pe 644,1 milioane de locuitori din Asia de Sud-Est (ASEAN).


Fapte despre ASEAN:

Populația estimată de aproximativ 438 milioane.
Mai mult de jumătate din populația ASEAN de 30 de ani
Există 854 milioane de smartphone-uri sau pătrunderea pe piață cu 133% în comparație cu populația, dar numai 53% din populația ASEAN este online, ceea ce lasă loc pentru o expansiune semnificativă a piețelor în viitorul Indoneziei.
Ca o bancă specială on-line, aceste fapte ne asigură să ne concentrăm pe ASEAN ca pe o piață secundară. Suntem hotărâți să oferim treptat servicii bancare islamice în Trimestrul II în 2018.
  • Caracteristici și avantaje unice
  • Contul criptat gratuit și portofelul electronic
  • Salvarea și returnarea
  • Transferați, expediați schimbul de date
  • Credite și investiții
  • Plăți în timp real
Punctul Bonus

Luați puncte din achiziție cu ajutorul unui e-portofel sau al unui card de debit și schimbați numerar sau criptocuritate / token pentru a cheltui mai mult. Utilizați-vă ca o reducere suplimentară pentru a vă plăti ceea ce doriți și pentru a economisi mai mult pe achizițiile dvs. De asemenea, puteți utiliza partenerii de e-mall sau punctele colectate în schimbul valutar, indiferent de ce doriți în puncte de vânzare fizice din întreaga lume.
Bonusul de recomandare sau Bounty Când referințele dvs. se înregistrează cu noi prin intermediul codului dvs. de recomandare.

Tehnologia Hada DBank

Hada DBank, care utilizează lanțuri private de blocuri, care se depozitează în fiecare nod din rețea. În mod implicit, nodurile sunt controlate de Hada DBNK. Unele noduri salvează numai copia lui Blocken și nu au participat la procesul de Confirometria transcons (protocol consens). Acest nod poate acționa ca un nod de gateway sau server de rezervă. Un nod care acționează ca un validator poate fi găsit pe segmentul de rețea care este securizat de la bancă și pus la dispoziție prin nodul gateway-ului.
Principala structură principală a bazei de date a fost implementată în bloc, în care fiecare bloc este un grup de transcutton. Fiecare bloc nou definește starea blocului anterior, noul nucleu. Integritatea principală a bazei de date este furnizată de bloc și există un consens în legătură cu aceasta. Fiecare bloc este deja conectat la un bloc criptografic. Această caracteristică asigură capacitatea de a valida istoricul bazei de date și Transcutan pe orice TME în viitor. Baza de date principală stochează toate datele care trec prin punct.

Despre HADACOIN

Intenționăm să strângem capital pentru dezvoltarea Hada DBAK prin intermediul HADACoin. Cumpărătorii vor putea utiliza HADACoin pentru a efectua o tranzacție bancară sau o activitate zilnică. Clienții noștri vor fi eliberați cu un card de debit, care le permite să efectueze tranzacții cu HADASEON în platoul bancar sau al altor comercianți din întreaga lume.

Preț HADACoins pentru pre-ICO

HADACoins vor fi emise ca 500 de milioane. 295 milioane de monede vor fi oferite spre vânzare. Cu 295 de monede lakh, 20 de milioane de investitori privați și cumpărători vor fi alocați pentru insttutonal, vor fi emise 50 de milioane de monede, atunci când fostul antrenament ICO și restul de 225 de milioane de monede vor fi emise în viitorul apropiat în ICOS. 10 milioane de monede vor fi alocate în darul de campanie

ICO

capacul soft înainte de finanțarea țintă = 5.000 ETH
Hard Cap = 20.000 E.H.

Structura Distribuției Tokenului HadaCoin


35% din capitalul acumulat prin intermediul exercițiului nostru PRE-ICO vor fi alocate pentru cercetare și dezvoltare (cercetare și dezvoltare). 7 laboratoare vor fi înființate în 5 ani în care laboratoarele 1 și 2 vor avea sediul în Elveția și, respectiv, Estonia.

OPEX (Cheltuielile de operare) va alcătui 30% din buget. Angajarea directorilor de conducere va fi activitatea noastră principală în acest sector, pentru a ne asigura că cei mai buni parteneri și talente din industriile conexe se alătură managementului și operațiunilor HADA DBANK


OPEX (Cheltuielile de operare) va alcătui 30% din buget. Angajarea directorilor de conducere va fi activitatea noastră principală în cadrul acestui sector, pentru a ne asigura că cei mai buni parteneri și talente din industriile conexe se alătură managementului și operațiunilor HADA DBANK.

CAPEX (Cheltuieli de capital) va primi 20% din capitalul investit. Printre activități se numără achiziționarea de bunuri de afaceri necesare, metale prețioase și pietre prețioase (aur, argint și diamante), care vor fi utilizate ca garanții pentru economiile, investițiile și valoarea HADACoin.

Ultimile 15% vor fi păstrate ca REZERVĂ. Această rezervă nu va fi utilizată decât dacă va fi stabilită o normă strictă și vor fi stabilite reguli stricte. Decizia de a utiliza această rezervă va fi determinată de conducerea de nivel colectiv și unanim, pentru a se asigura că nu există o gestionare defectuoasă și utilizarea excesivă a rezervei. Vom crește rezervele HADA DBANK la 30% din capitalul total, în viitorul apropiat, în conformitate cu legile financiare islamice.

Pentru informații detaliate, puteți vizita site-ul oficial aici:


scriitor: yantiaryan
eth: 0x2A50375573A1B9A65De13dC27c6A25FC778d5512

Tidak ada komentar: