Kamis, 01 Maret 2018

Altair VR's eerste VR-platform voor de wereld



Wat is Altair VR?

7 jaar 500.000 kinderen
We werken al meer dan 7 jaar op het gebied van aanvullende educatie. Gedurende deze tijd zijn we erin geslaagd het grootste netwerk van mobiele planetaria in Rusland en het GOS te bouwen, door daar meer dan 500.000 kinderen kennis te laten maken met de astronomie.

De uitvinding van de televisie bracht een revolutie teweeg in home-entertainment en de manier waarop we nieuws krijgen. Het kan ook worden beschouwd als een keerpunt in de voortgang van de informatica. Met deze technologie werd informatie veel gemakkelijker over te brengen. Televisie is ook nuttig geworden voor zowel onderwijs- als gezondheidstoepassingen omdat het wordt gebruikt in klaslokalen en ziekenhuizen. Het maakte uw gezin ook leuker.

De komst van VR of Virtual Reality heeft een revolutie teweeggebracht in onze kijkervaring, van het kunnen zien in 2D-perspectief (van televisie) tot 3D. Niet alleen heeft het je kijkervaring radicaal veranderd, maar nog belangrijker, de manier waarop je naar gaming kijkt. Het verbeterde de game-ervaring duizendvoudig. Je kunt nu genieten van schietspellen alsof je echt in het spel zit.

ALTAIR VR

De komst van deze VR-versnelling zou je VR-ervaring revolutionair veranderen. Het biedt veel functies die niet alleen heel handig zouden zijn voor het gaming-aspect, maar nog belangrijker voor het onderwijs. Het zou ook een bioscoopervaring bieden als geen ander. De educatieve toepassing zou je verbazen, omdat ze deze VR zullen gebruiken bij het bekijken van planeten en sterren. Het zou letterlijk aanvoelen alsof je in de ruimte was.
Op dit moment hebben ze het grootste netwerk van mobiel planetarium in Rusia en CIS gebouwd.

Hulp bij het Crowdfunding van Altair VR

Als u geïnteresseerd bent om deel uit te maken van hun groei, kunt u dit doen door mee te doen aan hun ICO-campagne. Er worden veel bonussen en kortingen aangeboden. Je verdient niet alleen van hun ICO, maar je helpt ook studenten om hun manier van onderwijs te verbeteren. Het bedrijf zal naar verwachting ook $ 442 miljoen verdienen in de komende drie jaar, wat echt geweldig is.

Geweldig Cinema VR Planetarium

We wilden de kwaliteit van onze planetaria verbeteren en manieren vinden om ze wereldwijd toegankelijk te maken. We hebben een oplossing gevonden in Virtual Reality-technologie.
Eerder dit jaar hebben we de toepassing Amazing Cinema gelanceerd. In slechts zes maanden hebben meer dan 300.000 mensen de app gedownload en in april lanceerden we de Virtual Planetarium-franchise, die al in 18 steden werkt.

Next-gen VR Wikipedia

De volgende fase is het creëren van een platform dat het mogelijk maakt om de wereld virtueel te ontdekken door middel van lesgeven en interactieve spellen - een soort virtuele encyclopedie voor natuurwetenschappen, inclusief maar niet beperkt tot scheikunde, natuurkunde, biologie, geografie en geschiedenis.
We hebben een VR-encyclopedie gemaakt waarin iedereen zijn eigen inhoud kan maken en zijn interpretatie van kennis kan delen. Inhoud op de site wordt gegenereerd volgens de voorkeuren van de gebruikers en geselecteerd via een stemproces.


Verdeling van tokens en fondsen


Waarom Blockchain
  • Gedecentraliseerde opslag van gegevens over de blockchain is de sleutel tot het handhaven van de onafhankelijkheid en stabiliteit van het systeem
  • De community beheert de inhoud die is gemaakt door middel van transparant stemmen
  • Alle betalingen op het platform zijn volledig transparant en de commissies zijn laag.
  • Bovendien behouden wij de volledige controle over auteursrechten en royalty's van inhoud

Andere belangrijke links:


schrijver: yantiaryan
Eth: 0x2A50375573A1B9A65De13dC27c6A25FC778d5512

Tidak ada komentar: